Nera on niiiiiin väsynyt eilisestä päivästä, että minä kirjoitan itse nyt tarinaa päivästämme. Eli iltapäivästä suuntasimme vekkulin nokan kohti Tamperetta ja siellä järjestettävää match showta. No illan paljastuttua kauniiksi, hemmetinmoisesta ukonilmasta huolimatta, kisapaikalta sitten löysimmekin kilometrin pituisen jonon. Jonottaessamme huomasimme, että jono vain kasvaa ja kasvaa ja kasvaa. Lopulta jono jaettiin kahteen osaan niin, että pennut saivat oman jononsa. Ajattelimme, että ihanaa, ei tarvitse pennun kanssa jonottaa kovin kauaa. Lopulta kuitenkin paljastui, että pentujono ja muiden jono oli kuitenkin loppujen lopuksi saman mittainen. Pentuja oli siis ilmoitettu arviomme mukaan reilu 100. Jonon luota bongasimme Neran kanssa sitten itse trasselimamman pienen Hippu neidin (Trasseli Huomenna En, 4kk) kanssa, jonka allekirjoittanut houkutteli mukaan, sekä Marjon ja Unan (Trasseli Tahitille Uiden, 4kk). Ilmoittautumisen jälkeen suuntasimme sitten kehän laidalle ja sieltä bongasimme vielä Onnin, 6kk (Lumikuono Ällintälli).

 

Kehät etenivät hitaasti, joten koirat keskittyivät hillittömään riekkumispainimiseen schapendoes-tyyliin. Lopulta painelimme kauemmas kisapaikalta ja päästimme koirat reuhaamaan. Ja kyllä oli tämän jälkeen ruohoisia ja väsyneitä koiria kehässä. Neran vuoron aikana Hippu ja Una ehtivät käymään kehässä kääntymässä, joten en heidän menoaan ehtinyt seuraamaan. Pennut kun jaettiin kahteen erään suuren määrän takia. Neran kanssa meni kehä ihan hienosti ja tällä kertaa emme edes törmänneet kehänauhaan. Edellisellä kerralla kun pääsi kehä hieman loppumaan kesken ja törmäsimme tosiaan suoraan kehän rajaavaan nauhaan =D Seisomista pitää vielä Neran kanssa hieman harjoitella, nyt kun olisimme mieluummin istuneet istumisharjoitusten takia. Ja ahkera harjoittelu näkyy myös Neran vyötäröllä, sanoi trasselimamma. No eikun Nera vain kuntokuurille sitten ;)

 

Onni sai ekalla kierroksella sinisen nauhan, Nera sai punaisen, Una sai sinisen ja Hippu punaisen nauhan. Loppukehissä sitten Una pääsi sinisten pentujen kymmenen parhaan joukkoon. Onnea kovasti siis Unalle meidän poppoon puolesta =D Muille ei sijoituksia herunut.

 

Nera on nyt vieläkin väsynyt reissustamme. Lähdimmehän ajamaan jo kolmen aikaan täältä Hattulasta ja kävimme ennen mätsäriä kylässä tutkimassa hissiä ja liukkaita lattioita, joihin Nera suhtautui rennon uteliaasti. Kotona olimme kymmenen aikaan illalla. Ja on meinaan nyt rauhallinen koira, vetelee tälläkin hetkellä sikeitä kavereiden kanssa =D

 

Tässäpä hieman kuvia päivästämme.

 

Tässä sitä mennään Neran kanssa...

845315.jpg

 

...ja tässä tullaan

845322.jpg

 

Ja mitähän tässä tapahtui kun kaikki on vähän hullunkurisesti, koiratanssikisoihinko sitä eksyttiinkin =D

845330.jpg

 

Saatiin tuosta hullunkurisuudesta huolimatta hieno punainen nauha (ööö, hieman takajalat kummasti nyt tai sitten kuvittelen vaan) :)

845435.jpg

 

Ja sitten painittiin Onnin kanssa välillä :)

845341.jpg

 

Hippu seurasi hyvin mietteliäänä kehää, selvästi otti mallia kuinka siellä pitää mennä...

845350.jpg

 

...ja hienostihan se sitten menikin :)

845368.jpg

 

Una ja kymmenen parhaan joukko =D

845370.jpg

 

Ja punaisten pentujen kehässä Neran kanssa

845447.jpg

 

Kivaa oli =D

845346.jpg